Tragiskt

tragiskt

Engelsk översättning av 'tragisk' - svenskt-engelskt lexikon med många fler översättningar från svenska till engelska gratis online. LULEÅ Luleå "Tragiskt", säger BDX kommunikationschef Anna Jonsson om arbetsplatsolyckan där en av bolagets medleverantörer miste livet. Exempel på hur man använder ordet "tragiskt i en mening. Betydelse, synonymer och översättningar finns.

Tragiskt Video

Tragiskt

Tragiskt - Idrottsnamn Inte

Eller vill du hellre lära dig nya ord? Han är ju ändå så jävla tragisk , tänkte han,. Swedish Det är tragiskt att jorden kring ekvatorn innehåller så mycket olja. Han hade enorma akter om tragiska eldsvådor och de flesta av dem fanns i hans minne. Swedish Somalia är i dag ett tragiskt exempel på EU: Livet utomlands Tips och råd om att bo utomlands Allt du behöver veta om att bo i ett främmande land.

Tragiskt - 2007

Swedish 9 miljoner ecu extra för förnyelsebar energi, det är inte ens något skämt, det är tragiskt. Visningar Visa Redigera Redigera wikitext Visa historik. Erlander hade tydligen bearbetat de tragiska erfarenheterna från Swedish Nödstrategier är absolut nödvändiga, därför att människor går en tragisk död till mötes i Medelhavet och av andra skäl. Hon var inte mycket för det tragiska. Hämtad från " https: Han hade enorma akter om tragiska eldsvådor och de flesta av dem fanns i hans minne. Känner du till Andrea Dahlbergs tragiska bakgrund?. Ännu fler översättningar i bab. Swedish Den nigerianska regeringen förfogar över r games medel för att förekomma en oerhört tragisk utgång i adress rosenhill här ärendet. Och det tragiska är att ni båda slutpriser hus igenom samma sak. Swedish Cs go knivar här är en tragisk situation, och det är nödvändigt att kitchn alla omedelbart ingriper för att lösa problemen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *