Thorengruppen

thorengruppen

Team ThorenGruppen SK. 1 gillar · pratar om detta. Mod Kraft Passion. Utbildningskoncernen Thorengruppen i Umeå gör stora vinster. I senaste bokslutet är vinsten 32 kronor på varje satsad hundralapp. På ett år har man fördubblat antalet anställda och företaget kan snart vara störst i Umeå. ThorenGruppen AB är ett svenskt aktiebolag verksamt i utbildningsbranschen. Det grundades av Raja Thorén, tillika vice direktör och ensam ägare. Företaget har runt 1 anställda och driver 28 gymnasieskolor samt sedan en för- och grundskola. Utöver detta är företaget verksamma inom företags- och. thorengruppen

Thorengruppen - SVERIGES

Thorengruppens avkastning på det egna kapitalet, alltså vinsten på de egna pengarna, är läsning som till och med Joakim von Anka skulle vara stolt över. Nu vill Thorengruppen växa ännu mer. Kan bli störst i Umeå Fortsätter utvecklingen för Thorengruppen kan koncernen mycket väl vara den största i Umeå om några år, större än Norrmejerier och större än Norra Skogsägarna. Under åren har Skolinspektionen anmärkt på verksamheten. På ett år har man fördubblat antalet anställda och företaget kan snart vara störst i Umeå.

Thorengruppen Video

Highlights Storvreta IBK vs Team Thorengruppen 3/1-2017 Hur kommer det sig att ni kan göra övikshem, hk living kommunerna har svårt att klara budgeten? Att välja rätt betallösning är ett av de viktigaste valen du gör som e-handlare. Umeå är basen Det finns inga planer på att lämna Umeå med koncernen. Fortsätter utvecklingen för Thorengruppen kan koncernen mycket väl vara den största i Umeå om några år, större än Norrmejerier och större än Norra Skogsägarna. Raja Thorén själv vill verka men inte synas, i stället är det the fappening 2.0 Joakim Ekblom som kommenterar siffrorna. Logga in lillelördag hämta gratis Har du inget konto, skapa ett här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *