Terrorist stockholm

terrorist stockholm

Privatpersoner har slagit larm till polisen om att det sprids uppgifter om ett terrorhot riktat mot Sverige i sociala medier, meddelar polisen på sin sajt. Målet för den påstådda attacken ska vara centrala Stockholm. Stockholmspolisen har gått in i stabsläge för att bistå Säkerhetspolisen som leder insatsen. Rakhmat Akilov, 39, erkänner fredagens terrordåd i Stockholm. På tisdagsmorgonen häktades han efter förhandling i säkerhetssalen i Stockholms tingsrätt. – Nu måste frågan gå vidare för att se om det finns eventuella medhjälpare och på vilket sätt de i så fall hjälpt till i det här dådet så att även de i så fall. Attentatet i Stockholm , i media även benämnt som terrordåd, var ett attentat som inträffade på eftermiddagen fredagen 7 april när en person i en lastbil körde på människor längs Drottninggatans gågatudel i Stockholm. Som en följd av detta avled fem personer: tre på Drottninggatan och två senare på sjukhus.‎Händelsen · ‎Utredning · ‎Manifestationer · ‎Sociala media och. terrorist stockholm Även Rakhmat Akilov är misstänkt för terroristbrott genom mord, men han är misstänkt sverige rösträtt sannolika skäl, den högre misstankegraden. Ingen organisation har tagit på sig ansvaret för dådet. Uppmanar andra att ta ur hörlurarna I efterhand har hon gjort ett videoinlägg på Facebook där hon uppmanar andra att sluta ha hörlurar i öronen när man går på gatan. Under natten till lördag anhölls Akilov, som är uzbekisk medborgare, på sannolika skäl, den högre misstankegraden, för terrorbrott nacka skoglund mord. Anhöriga till alla fem dödsoffer har gett tillstånd till att namn och bild på de avlidna publiceras. Så bra är Star Wars "The last jedi" - Stora avspärrningar kring Drottninggatan sattes också upp.

Terrorist stockholm - visar

Snöoväder i stora delar av landet — SMHI utfärdar klass 1-varning. Uppmanar andra att ta ur hörlurarna I efterhand har hon gjort ett videoinlägg på Facebook där hon uppmanar andra att sluta ha hörlurar i öronen när man går på gatan. Hon hörde hur den gasade och insåg att den kom i alldeles för hög fart. Ninas kritik mot Lindex reklam: När folk samlades som mest kring attentatsplatsen dagarna efter dådet rörde sig folk varsammare kring varandra, noterade GP: Klockan 10 i dag fördes Rakhmat Akilov in i säkerhetssalen i Stockholms tingsrätt. Följde polisens order — sköts till döds med fem skott:

Terrorist stockholm - och

Det tycker jag är en härlig känsla. Utredningen om attacken på Marie Hillblom lades ner — det fallet ska vi ta upp med polischeferna. När ingen fick tag på henne efterlystes hon på sociala medier. Som en följd av detta avled fem personer: Samtidigt som ingripandet på Kungsholmen gjordes ett tillslag mot en adress i Vårberg, en förort i södra Stockholm, där fyra personer hämtades in till förhör. Explosionen fångad på film:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *