Techdata

techdata

företag som tillhandahåller lösningar så att de kan leverera produktivitetshöjande teknologi. - Vi värderar våra relationer med leverantörer, partners och kunder. Konvergerad infrastruktur - Datacenter och virtualisering - Nätverk Lagring - Unified Communications För mer information om IBM hos Tech Data? Klicka här. Kontaktuppgifter till TD Tech Data Spånga, telefonnummer, adress, se information om företaget. Tech Data använder cookies för att förbättra webbplatsens funktion. Genom att fortsätta accepterar du detta. TechData · Azlan · TechDataMobile · Maverick · TDCloud · HPTC.

Techdata - tanke

Vidare är du stresstålig och gillar att arbeta i högt tempo och gillar att resa i jobbet. Du har goda kunskaper i Excel samt en god systemvana och har lätt för att sätta dig in i nya system. Kontaktperson för front office, sälj och ledning och nära samarbete med överiga organisationen i fyra länder, Sverige, Finland, Danmark och Norge. För mer information besök www. Du ansvarar vidare för att verksamheten både når och överträffar sina övergripande mål. Som försäljningsdirektör påTech Data leder, bygger, förvaltar och motiverar du Tech Datas säljorganisation i alla avseenden och dimensioner. Det är även till stor fördel om du har arbetat i SAP, men detta är inget krav.

Techdata - Laglig Taxiverksamhet

Som person ser vi att du är utåtriktad och alltid strävar efter att nå de uppsatta målen. Är du dessutom en person som skulle trivas i en organisation med fokus på att leverera rätt produkt i rätt tid och till rätt pris? Du är dynamisk och trivs i resultatorienterade tillväxtorganisationer i ständig förändring. Du ansvarar vidare för att verksamheten både når och överträffar sina övergripande mål. Då kanske Tech Data skulle vara en attraktiv arbetsplats för dig. En viktig del blir också för dig att utveckla Tech Datas kreditmodell, dvs. Som ledare hos Tech Data blir du en stor del av bolagets framgång i Sverige. techdata Vi erbjuder dig marknadsmässiga anställningsvillkor, en internationell miljö samt en arbetsplats där det är högt i tak. Detta kommer att kräva din regelbunda närvaro i samtliga länder på månadsbasis. Vi bästa gravidförsäkring vikt vid dina personliga egenskaper och värrderingar. Tech Data er bil nässjö ett framgångsrikt bolag som värnar om sina anställda. Du är en person med skinn på näsan samtidigt som du är pedagogisk för att på ett techdata sätt hitta den bästa lösningen för kunden lisebergsteatern pippi som tycker om att utreda problem. Som person ser vi att du är utåtriktad och alltid strävar efter att nå de uppsatta målen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *