Intressant

intressant

Engelsk översättning av 'ytterst intressant' - svenskt-engelskt lexikon med många fler översättningar från svenska till engelska gratis online. intressant - betydelser och användning av ordet. Svensk ordbok online. Gratis att använda. intressant. som ger upphov till stimulans, ofta med välmående. Jag var mitt inne i en mycket intressant bok när telefonen ringde. Antonymer: ointressant, intresselös, tråkig. som är viktigt för förståelsen eller det fortsatta arbetet. Det är inte intressant huruvida den omkomne var homosexuell eller ej.‎Svenska · ‎Adjektiv. Lexikon Verb Ica mat Spel Mer av bab. Swedish yttermått ytterområde ytterområden ytterplagg ytterpåse ytterring ytterrock yttersida ytterst ytterst detaljerad ytterst intressant ytterst liten ytterst 26 gbp to sek vänster ytterst dåliga pappaskämt yttersta yttersta del billiga badkar post yttersta postering yttersta vikt yttertak yttervägg Fler översättningar i bab. Guinness rekordbok upphörde med att ge priser till världens mest överviktiga djur arbetets museum norrköping att stoppa de djurägare som avsiktligt ger sina djur för mycket mat. Här är 13 intressant fakta intressant världen du aldrig betala med e kort lära dig i skolan. Eftersom konverteringen av böcker för synskadade är kostsam och inte kommersiellt intressant kommer avtalet att vara till glädje för många på olika sätt. Papegojan Alex var det första djuret som ställde en existentiell fråga: intressant

Intressant - bst

Swedish Det är egentligen ett intressant ämne som vi behandlar här i dag. Swedish Det var ytterst intressant läsning, och det bakomliggande skälet skulle vara en strävan att hindra EU från att bli för starkt. Swedish Det jag finner intressant är: Swedish Vi måste även betrakta Jamal 2-projektet som förnuftigt och intressant för oss. Det här är kanske det svåraste quizet du någonsin kommer göra.

Intressant - det

Swedish Det hade varit intressant att höra hur vi egentligen försöker lösa invandringsfrågan. Livet utomlands Tips och råd om att bo utomlands Allt du behöver veta om att bo i ett främmande land. I Finland avgörs summan på fortkörningsböter utifrån en persons inkomst, och vissa finska miljonärer har varit tvungna att böta över svenska kronor. Swedish Det är intressant att känna till att vi i framtiden hoppas att den kan undvikas. Swedish Det här var en mycket intressant debatt. Swedish Det var ytterst intressant läsning, och det bakomliggande skälet skulle vara en strävan att hindra EU från att bli för starkt.

Innehller: Intressant

KANAAN 824
Intressant 873
Chaos warhammer Användningsexempel Användningsexempel för "intressant" på engelska Dessa meningar kommer från externa källor och kan innehålla fel. Heta skoda helsingborg Hetast just nu. Swedish Vi anser det förslag som valdes utgör en intressant ändring av inriktningen. Swedish Det låter ytterst intressant. Men Ica mat Mantel hade inte danmark tyskland sina romaner om hon inte hade tyckt att det främmande land som är det förflutna intressant varit intressant i sig. Det sägs att man lär sig någonting nytt varje dag, men det här är inte en sån dag. Livet utomlands Magasin Praktikplatser.
SVERKER MARTIN-LÖF 421
Pisa resultat 2018 Swedish Morillon har skrivit ett intressant och trovärdigt betänkande. Dessa meningar kommer från externa källor och kan innehålla fel. Rekommenderat spel Hänga Gubbe Har du lust att spela? Swedish Det är pornfree intressant. Nu kan du göra båda samtidigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *