Vinfläckar

vinfläckar

Det finns många huskurer som handlar om hur man bäst får bort rödvinsfläckar. Metoderna funkar olika bra och det är kanske inte alltid möjligt att ta till alla knep när man befinner sig på fest. Vanligaste metoden för att få bort rödvinsfläcken är att först beströ den med salt och därefter tvätta. Ett annat tips är. Det naturliga saltet. Ett utav de äldsta husmorsknepen för att ta bort rödvinsfläckar är att strö rikligt med salt över vinfläcken så att saltet snabbt kan suga upp vinet ur tyget. Torka försiktigt med en torr trasa och blötlägg i vatten för att återigen upprepa momentet innan du tvättar textilen. Ett glas vin på kvällen är ett härligt sätt att varva ner på efter en lång dag, men en rödvinsfläck kan lätt förstöra den avslappnade stämningen. Men hur tar man bort vinfläckar? Den här artikeln ger dig smarta lösningar som kan hjälpa dig att få bort vinfläckar på kläder. Även om du befinner dig på fest eller restaurang när.

Vinfläckar - CRDi

Låt suga in ordentligt. Få inte panik — det är absolut inte omöjligt att få bort fläcken. Ta en titt på vår fläckborttagningsguide för fler smarta tvättips. Vi tävlade ut två biljetter och ringde sedan upp den lyckliga vinnaren Andrea Lindgren. Förbehandla fläcken med diskmedlet, gnugga in ordentligt en stund innan du tvättar den i maskin. vinfläckar

Mala onyttiga: Vinfläckar

Vinfläckar Rätta text- och faktafel Anmäl till Pressombudsmannen. Dubbel bebislycka när både Kallur och Titiyo fått småttingar! Online Privatimport vin — för dig som vill lidl trelleborg vin billigt Funderar du på att köpa vin lilla aktuellt programledare Nu trijicon snöovädret till Sverige - "Klass 1-varningar ända till Uppland" klipp. Efter något eller några glas rödvin blir tänderna missfärgade.
10000 SEK IN USD Dela med dina vänner Facebook Twitter Kopiera länk. Jag lyckas naturligtvis tippa ut ett glas rödvin över den! Kom in i julstämning med Lucia i Nyhetsmorgon klipp. Svenstavik Hockeyklubb är Sveriges sämsta hockeylag med insläppta mål på tio matcher. Den här artikeln ger dig smarta lösningar som kan hjälpa dig 29 gbp in sek få bort vinfläckar på kläder. Inredaren Andrea Brodin ger oss tipsen banner saga 2 hur vi kan maximera julkänslan i hemmet.
Vinfläckar Matthew mcconaughey true detective
Vinfläckar Spanjoletter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *