Swexit

swexit

Brexit-kampanjen drevs till stor del av främlingsfientliga krafter, men det får inte avskräcka från en saklig kritik av EU. Dags att omförhandla medlemskapet eller folkomrösta om Swexit. Det skriver företrädare för Vänsterpartiet Helsingborg. Drygt fyra av tio svenskar skulle acceptera euron om den var ett villkor för att fortsätta som EU-land. Men nästan lika många skulle hellre lämna unionen helt och hållet, visar en ny SEB-undersökning. Fler vill lämna EU. Allt fler Svenskar vill lämna EU enligt en undersökning från SIFO. Inte bara svenskar utan fler europeer menar att Europa är skådeplatsen för makteliten och politiker, de spelar sitt egna monopolspel där vi är spelpjäser och där kapitalet och makten är det som betyder något. I många europeiska länder är.

Swexit - made outside

Både av affärsmässiga skäl, men också för fredens skull, berättar Jonas Nilsson. Jag förstår, ta bort denna ruta! Men går det att påverka då? Läs också om hur många svenskar som vill ha en "stark ledare som bryter regler" och 7 anledningar till att Sverige är ett av världens bästa länder. Vi betalar de näst högsta medlemsavgifterna i Europa.

Swexit Video

BREAKING - ‘Swexit is our only hope’ Swedish MEP predicts more states will follow Britain out the EU swexit Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s. EU-förespråkarna vill lyfta upp EU som ett fredsprojekt, men kontraktsränta man nu inte tar ansvar för att hjälpa trafikverket gävle individer som tvingas fly från krigszonen i Syrien faller dessa argument platt. Tycker du Sverige borde lämna EU? De är årets vintervärdar Första programmet sänds på juldagen. Istället brandskattar EU grekerna via lån med höga räntor — när unionen till exempel hade kunnat avskriva en del av lånen som stöd till flyktinghjälpen. Britterna lämnar nu EU och jag tycker att vi svenskar bör göra samma sak.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *