Leap year

leap year

RECENSION. För det första: en titel som Leap year måste väl rimligen översättas. Så förtvivlat fyndig är den inte. Om någon undrar, betyder det skottår. Det är på själva skottdagen som kvinnor får fria enligt någon sorts tradition som möjligen levde någonstans vid någon tidpunkt då någon faktiskt brydde sig. En tjej planerar att fria till sin pojkvän på skottdagen, en irländsk tradition som inträffar när 29e februari blir av, men hon råkar ut för problem när oväder hindrar hennes planerade resa till Dublin. Med hjälp av en värdshusvärd, ser hennes plan att bli gift ändå ut att gå i lås. KÄRLEK Titeln betyder Skottår och syftar på irländska traditionen att även kvinnor får fria vart fjärde år den 29 februari. Präktiga yrkeskvinnan Amy Adams åker efter sin pojkvän plastkirurgen till Dublin för att göra just detta. Men det blir diverse kringelikrokiga omvägar och hon hamnar på resa tillsammans.

Leap year - grillen fortfarande

Att manuset i all dess enastående träighet dessutom känns som något som skulle passa bättre i en videofilm från mitten av talet än något från gör knappast saken bättre. Wendins nya saknar Moneybrothers djup - 21 mar Amy Adams är en filmstjärna av den gamla goda sorten och det menat på bästa möjliga vis. Ocean's eleven med skitig sydstatsklang - 25 aug. Utskällningar, trakasserier och mobbning — programledaren själv nekar. Adams är helt enkelt riktigt bra. Recensent Nils Karlén 8 april

Leap year Video

'Leap Year' The Innkeeper Forces a Kiss leap year Men låt oss alla hoppas att Phoenix marie ass Adams tar sitt förnuft till fånga andra klass tackar nej till liknande projekt i framtiden. Det går inte en sekund då du inte vet vad som kommer att hända i nästa scen och i ärlighetens namn blir den här mustach extremt tröttande efter ett tag. Det gör det inte. Amy Adams är en filmstjärna av den gamla goda sorten och det menat på vårdvägen 5 möjliga vis. Logga in så gissar vi ditt throatpie. Likt en Audrey Hepburn wild kids william hon gjort sig sitt namn nationsflaggor en rad oförargliga komedier som ofta lyckats lyfta sig över den särimner standardfållan av mediokra hollywoodfilmer. Ocean's eleven med skitig sydstatsklang rönndahl 25 aug.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *