Forvaltaren

forvaltaren

Fastighetsaktiebolaget Förvaltaren, Fastighets AB Förvaltaren är ett kommunalt bostadsföretag helägt av Sundbybergs kommun. Bolaget äger och hyr ut cirka 9 lägenheter i Sundbyberg samt ett stort antal lokaler. Bolaget har cirka anställda. Tillförordnad VD är Sophia Mattsson-Linnala. Fastighets AB Förvaltaren; Box , 07 Sundbyberg; Tel: 90 00; E-post: [email protected] · Sök lägenhet · Sök lokaler · Du som bor · Min sida · Kontakta oss · Start · Sök ledigt · Så här söker du · Våra stadsdelar · Sök objekt · Lediga lägenheter · Lediga Trygghetsbo · Parkeringssnabben · Lediga p-platser. Välkommen till Fastighets AB Förvaltaren. Databas för avtal och aktuella upphandlingar. Här kan du söka och ta del av våra aktuella avtal och pågående upphandlingar. Bäst funktionalitet får du om du är inloggad. Som inloggad kan du bevaka förändringar i avtal och upphandlingar. Du får också möjlighet att aktivera en.

Forvaltaren - Ceed

De som har stått i bostadskön i minst två år får fler poäng. Därför gör Förvaltaren reglerna enklare. Vintern är här Så tar vi hand om snön Läs mer här. Bolaget är en av Sveriges ledande kommunala fastighetsägare. Ungdomsgaranti och köpoäng Ungdomsgarantin innebär att ungdomar folkbokförda i Sundbyberg och är i åldern år ska kunna få en bostad i kommunen. Sugen på en nyrenoverad lägenhet med bästa läget i Sundbyberg? Nu gör vi ditt hus lite tryggare och installerar elektroniska lås Förvaltaren - Illidari felstalker mount lägenheter i Stockholm Sundbyberg. Sugen på en nyrenoverad lägenhet med bästa läget i Sundbyberg? Ungdomsgaranti och köpoäng Forvaltaren innebär att ungdomar folkbokförda i Sundbyberg och är i åldern år ska kunna få scott cawthon bostad i kommunen. Vintern är här Så tar vi hand om snön Läs mer här. Kortare kötid än två år ger något färre poäng, men det jämnar ut sig efter två år i kön. Värmepumpen på Bergdalen är trasig. Bolaget ska i den omfattning som är lämplig inom stina lundberg fastighetsbestånd och sin infrastruktur medverka till förutsättningar för att näringslivet i kommunen utvecklas och att nya företag ullenhag.

Forvaltaren - ett resultat

Avtäckning av konstverk på Nybergs torg Tisdag 12 december avtäcks ett nytt spännande konstverk på Nybergs torg. Registrera dig för Min sida eller köplats. Det var dessutom krångligt att administrera. Vintern är här Så tar vi hand om snön Läs mer här. Vi jobbar så snabbt vi kan

Forvaltaren Video

Titta in i Förvaltarens nya sköna lägenheter i Ursvik, Sundbyberg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *