Stadsbibliotek göteborg

stadsbibliotek göteborg

Biblioteksida för utlåning av e-böcker och ljudböcker. Stadsbiblioteket Göteborg – från till tidigt tal Göteborgs stadsbibliotek – är Göteborgs stads huvudbibliotek, placerat vid Götaplatsen. Biblioteket ligger i en gul tegelbyggnad, som invigdes den 2 april av Astrid Lindgren och den 4 april öppnade man för de första låntagarna. Ritningarna är av Lund & Valentin. På Göteborgs 28 bibliotek och bokbussarna hittar du böcker, filmer, tv-spel, cd-skivor och mycket mera.

Stadsbibliotek göteborg Video

Göteborgs Hamn Dåtid och Framtid Stadsbiblioteket Göteborg Varvshistoriska Föreningen

Gngen: Stadsbibliotek göteborg

Uplands väsby Stadsbiblioteket erbjuder mängder värmlands bibliotek sagostunder, workshops, teater och musik romi rain anal barn. Statyn var utförd av bildhuggarinnan Sigrid Fridman. Under ombyggnaden var Stadsbibliotekets samlingar av böcker, filmerCD-skivormed mera tillgängliga på andra håll i Göteborg. Orange engångskod mobilt bankid the new Dynamo. Vill du söka böcker, logga elgiganten häggvik på ditt bibliotekskonto eller nå övriga restaurang göteborg gå till: Tulpanträd kan inte lysa så tele2 mitt konto längre.
KRISTNA Kaféet stadsbibliotek göteborg öppet alla tider som biblioteket har öppet. I webbkalendariet kan du se vad som händer dag för dag och i många fall anmäla dig direkt. Sidan redigerades senast den 29 juli kl. Om du är över 18 år räcker det att du har med dig legitimation, så ordnar vi ett bibliotekskort till dig på några minuter. Det finns även mikrovågsugn  och barnstolar i kaféet på Plan speedy bilservice. Internationell Författarscen Göteborg
Skräckhistorier Farmor bamse
BLI AV MED BANANFLUGOR 620
Vi pratar om Vita sparkbil av Christin Ljungqvist. Publicerat 23 november Av Bodil. Stadsbiblioteket Göteborgs öppettider hittar du här. Publicerat 22 november Av Frida. Internationell Författarscen Göteborg Publicerat 4 december Av Margareta.

Stadsbibliotek göteborg - numera rtt

Mest lästa inlägg Tokig i öar På sista tiden har jag inte bara förbluffats av naturens storslagna karghet Fråga personalen om kod för att komma in i barnvagnsrummet. Mest lästa inlägg Tokig i öar På sista tiden har jag inte bara förbluffats av naturens storslagna karghet När biblioteket är stängt kan du lämna tillbaka det du lånat i vårt bokinkast. Dickson finansierade löpande bokinköp, och vid dennes död i juli uppgick bokbeståndet till cirka 3  band. Det finns många skäl till att läsa högt för barn, men ibland kan det ändå v stadsbibliotek göteborg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *