Ryggåsstugan

ryggåsstugan

Från Törestorp. Ryggåsstugan är den första byggnad Värnamo Hembygdsförening köpte till Apladalen. Säljare var hemmansägaren Aron Svensson i Törestorps by, Åsenhöga, som genom muntlig tradition kunde belägga att stugan fanns redan , då han hustrus morfar föddes i densamma. Stugan innehöll en. Ryggåsstugan, Dala-Järna: Se 17 objektiva omdömen av Ryggåsstugan, som fått betyg 5 av 5 på TripAdvisor och rankas som nummer1 av 4 restauranger i Dala-Järna. Ett café med naturen och Storsjön alldeles vid stugknuten. Ryggåsstugan ligger i en bruksmiljö med närhet till golfbana, vandringsleder, fiske, skidstadion och vandrarhem. ryggåsstugan

Ryggåsstugan - ryggscksmodell frn

Omdömet skrevs augusti 30 Språk Lägg till länkar. Zooma in om du vill se uppdaterad information. Bilder fotograferade i Ryggåsstugan. Det man kan sakna, är en toalett i själva byggnaden. Användarvillkor Sekretesspolicy Policy för cookies Godkänn anna-karin palmgren Webbplatsöversikt. TripAdvisor använder cookies för att förbättra din upplevelse på webbplatsen. Är den här restaurangen rullstolsanpassad? Visa bildtext Dölj Längtan hem till Dala-Järna gjorde att Linn Danielsson beslutade sig för texttv 569 driva Ryggåsstugan i varje fall en sommar. Ryggåsstugan Är det här ditt företag? Verktyg Sidor som länkar hit Relaterade ändringar Specialsidor Permanent länk Sidinformation Wikidataobjekt Använd denna sida som referens.

Ryggåsstugan - det

Husen är oftast utförda i knuttimmer även om skiftesverk förekommer på Öland och Gotland. Den består av en ryggåsstuga och två högloft, därav ibland benämningen högloftsstuga, saknar innertak och har en fritt liggande ryggås samt takfönster. Ryggåsstugan ligger i en bruksmiljö med närhet till golfbana, vandringsleder, fiske, skidstadion och vandrarhem. Hon har hyrt stugan av ägaren och räknar med att öppna serveringen i början av maj. Sidan redigerades senast den 30 januari kl. Vansbro 26 Mar Det blev då brukligt att förse rummet med ett undertak eller innertak , till en början av bruten, sedan av platt form.

Ryggåsstugan Video

Halland och hallänningen - Klipp 1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *