Proteinbars recept

proteinbars recept

Proteinbars i butiken innehåller ibland vitt raffinerat socker. Gör istället dina egna bars och få både mättnad, energi och full koll på innehållet. Hej Ida! Tack för all inspiration du ger! En riktig förebild! Jag har en fråga ang proteinbar, hur tycker du att man ska använda dessa och vilken sort är den ” bästa”? Jag har tränat nu i några månader, är lite åt det överviktiga hållet men tränar ca gånger i veckan, mestadels cykel. Är proteinbar något som jag borde. Proteinbars är inte bara gott, utan fungerar även som ett bra supplement till din kost. Här hittar du ett supergott recept du kan göra själv!

Proteinbars recept - special

De innehåller dessutom nästan 20 gram protein per bar trots att energiinnehållet bara är kalorier. Nej jag tror inte att resultatet blir något vidare om du ersätter eller utesluter proteinpulvret om du inte bara menar att du byter till ett annat proteinpulver? Jag är exklusiv svensk återförsäljare av varumärket Fashletics® som erbjuder ursnygga smycken för dig som älskar träning och jobbar som marknadsansvarig centralt på på bad- och friskvårdskedjan Medley. Johanna Båth 6 april, at Berätta gärna hur det blev med nyponskalsmjöl i.

Proteinbars recept - man

Ska kolla runt lite i alla fall. Bred ut smeten på en bricka täckt av bakplåtspapper. Jag gjorde en sats med mutant Whey protein, smak- trippel choklad eller va den heter, vart supergoda! Kan du skriva hur många tsk, msk, o dl man sk ha istället? Enligt uppgift ska de hålla ca en vecka i kylen, men det har jag inte undersökt själv! Skönt att höra att mailen sticker ut lite ur skräppost-bruset! Sjukt många inlägg på den här artikeln, men måste ju skriva att jag testade oxå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *