Visual snow

visual snow

Det kan vara som att titta på ”myrornas krig” på en analog tv – dygnet runt. Visual snow är en gåta för forskarna och en ovanlig synstörning som ibland ifrå. Visual Snow är en långvarig eller ofta kronisk visuell störning som orsakar "snö" eller ett tv-liknande flimmer i hela eller delar av synfältet. Intensiteten varierar från person till person. Det syns ofta tydligare på enfärgade bakgrunder. I vissa fall kan det begränsa en persons vardag då det kan vara jobbigt att läsa eller liknande. Jag har läst mycket om HPPD och "Visual Snow". Dock så vet jag inte riktigt om det är det jag upplever. Det bästa sättet jag kan beskriva det på är som att min syn är konstant "hög". Förut när jag brukade röka cannabis så blir ens syn förändrad på något sätt det är svårt att förklara. Jag upplever samma effekt.

Visual snow - inga hus

Det har känts hopplöst, säger Hanna Samuelsson. Det funkade ju dock inte på siffror. Det finns väldigt lite kunskap om detta och vi har sökt information överallt, säger Hanna Samuelsson som nu har planer på att starta en insamling till forskning om "visual snow". Samir Badran har drabbats av den mystisa sjukdomen "visual snow", och han håller på att förlora sin syn helt. Har man bara några stycken är det inget man gör något åt, man får försöka att inte tänka på det.

Visual snow Video

Visual Snow sufferers hope for cure visual snow Aktuell artikel 1 av 4. Så var Oldsberg på jobbet. Emma Samuelsson, 17, har ständiga störningar i synfältet. Ställ dina frågor om synen, ctla-4, glasögon, linser eller laseroperation till leg. En del patienter har haft synproblemen så länge de kan minnas medan andra uppger att de uppstått från ingenstans. Lev livet, må runsven då kommer jätteloka inte att märka det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *