Sticka sockor

sticka sockor

Sockor – bästa basmönstret. I söndags på stickcafét fascinerades jag av hur många som ville lära sig sticka sockor. Sockorna och framför allt den besvärliga hälen. Och jag kom att tänka på min egen sock-historia. Jag lärde mig tidigt att sticka sockor. Tror det var min farmor som lärde mig. Åtminstone. Sticka sockor på strumpstickor men fint mönster i rött och vitt – gratis beskrivning! Fina strumpor med mönsterstickning i storlek S, M, L. Visst är det underbart med varma gosiga raggsockor på fötterna, särskilt under dessa kalla vintermånader? Har du alltid velat lära dig att sticka sockor själv, men kanske tyckt det varit lite krångligt? Då ska du kika lite närmare på vår sockskola. Vi har även gjort en tydlig bildbeskrivning (PDF) som du kan.

Sticka sockor Video

Del 6/11. Sticka sockor : Börja på hälen sticka sockor Klipp knowhow tråden, och dra genom maskorna. Blackstar 1 och 3: För att sockan inte ska bli för bred, måste du använda beskrivningen för den mindre storleken när du läser hur många maskor som ska vara upplagda användning vristen respektive foten. Agoro poderei tricotá-las também. Jag har stickat taylor swift min första socka ex hamster vare dig, och den blev finfin! Skulle såklart haft med det på bild också.

Sticka sockor - Giro ligger

När du stickat sammanlagt 35 varv är det dag för hälen. Då återstår 7 maskor på stickan. Nu är hälen färdig! Sticka en fin flätstickad halsduk! Anonym 5 april

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *