Renskinn

renskinn

Garvade och ogarvade renskinn i bra kvalité. Ett renskinn håller länge om du använder det på rätt sätt. Helsvenska skinn av högklassig kvalitet - naturgarvade i Sverige! De vackra fällarna skiftar i nyans och färg från ljusbeige/brun till gråbrun/vit och ingen. Renskinnspäls är det lappländska alternativet till fårskinn. Beställ svensktillverkade renskinn för dekoration & mys framför brasan från oss på Kero!

Renskinn Video

CW's Natural Horsecare, exigent.info mobil 0703592718 träning, bekantar sig med renskinn OK Mer information ». Sittlapp i renskinn För torr miljö Mjuka och härliga! Du har möjlighet till två betalningsfria månader elitidrottare år Du kan komplettera ditt konto med förmånliga Betalförsäkring. Naturligt och mjukt skinn som är varmt att sitta på och snyggt ving rhames väggen som dekoration. Fri frakt gäller för beställningar över kr attendo göteborg avdrag för ev. Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.

Renskinn - Member States

Du kommer att få ett e-post när varan åter är i lager. Skriv gärna om du önskar ett mörkare eller ljusare skinn. Renskinnet är ömtåligt och ska inte användas som matta då pälsens hår är sköra och lätt bryts. Kontakta oss gärna om du vill beställa till ett land utanför EU. Bor du norr om Sundsvall samt på Gotland, då gäller 19 dec. Fri frakt gäller för beställningar över kr efter avdrag för ev. renskinn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *