Plastlådor förvaring

plastlådor förvaring

Detta är endast ett urval av vårt sortiment. I våra varuhus hittar du många fler varor! 29,90 (inkl. moms, exkl. frakt). Löser dina förvaringsproblem, rymmer det mesta. Många kombinationsmöjligheter. Skyddande lock med snäpplås. Livsmedelsgodkänt material. Tillsammans med skenor, konsoler och hyllplan skapar du praktisk väggförvaring. video. Läs mer. Av Polypropylen. Även lämplig för förvaring av mat. plastlådor förvaring V 50 ridetech Julgranspynt. Sortera efter relevans Sortera efter namn Sortera efter pris Sortera efter nyhet. Visa filter Stäng ett förslag. Förvaringsbox med 4 insatser 40x15x12cm SmartStore. Visa aik.se varor som säljs online. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare.

Plastlådor förvaring - Eriksson: Blanda

Loungeset Luftmadrasser Parasoller mm. Köp online Spara till inköpslistan. De finns i en mängd olika stilar, färger och material som gör att du kan ta ett enkelt, funktionellt föremål och göra det till något personligt som du är glad över att ha framme. Hem Förvaring Korgar mm. Jul Utforska Julbelysning Julgranar och tillbehör Julpynt. Se till att alla ord är rättstavade Prova olika sökord Prova med mer allmänna sökord Prova med färre sökord. För företag Jul och vinter.

Plastlådor förvaring - promotade

Vinn ett presentkort på kr Anmäl dig till JYSKs nyhetsbrev så får du varje vecka senaste nytt, inspiration, aktuella erbjudanden och vår kampanjtidning direkt till din inkorg. Anmäl dig till JYSKs nyhetsbrev så får du varje vecka senaste nytt, inspiration, aktuella erbjudanden och vår kampanjtidning direkt till din inkorg. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Du kan välja mellan många olika storlekar och alla är anpassade så att du kan stapla dem på varandra för att spara maximalt med utrymme. De finns i en mängd olika stilar, färger och material som gör att du kan ta ett enkelt, funktionellt föremål och göra det till något personligt som du är glad över att ha framme. Förvaringsbox Transparent 60x40x42cm SmartStore. Din sökning gav ingen träff

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *