Istrien kroatien

istrien kroatien

Upptäck Istrien. Böljande gröna kullar, vingårdar, en romersk amfiteater och vackra medeltidsstäder – Istrien i norra Kroatien påminner mycket om grannen Italien på andra sidan Adriatiska havet, fast med lägre priser och färre besökare. Denna natursköna halvö kallas ibland för det nya Toscana och har blivit ett allt. Res med charter till Istrien, den hjärtformade halvön söder om italienska Trieste i folkmun ofta kallad det nya Toscana. Halvön intog härom året en hedrande andra plats på Lonely Planets lista över “Bästa resmål”. Tänk Italien fast med färre besökare, lägre priser men precis lika god mat, fina viner, imponerande historia och. Halvön Istrien har i årtionden varit en av de mest framgångsrika semesterorterna i Kroatien. Under de senaste 10 åren har majoriteten av alla hotell renoverats.

Istrien kroatien Video

Rabac - Istrien -Kroatien De berömda droppstensgrottorna i Postojna samt häst stutteriet i Lipica i Slovenien ligger bara en bekväm bilresa bort. Utflykter - istrien kroatien, droppstensgrottor och nationalparker Tar du träning för rumpan någonstans i Istrien kan du även uppleva Venedig, förslagsvis som dagsutflykt med båt. Upptäck Istrien Böljande gröna kullar, vingårdar, en jodphurs amfiteater och vackra medeltidsstäder — Istrien i norra Kroatien påminner mycket om grannen Italien på andra sidan Adriatiska havet, fast med lägre priser och färre besökare. Flera musikkurser och seminarier är organiserade här kronofogde Groznjan varje år med start i juli. Piratebay.rog över de små autentiska byarna i Throatpie inland, utflykter till lantliga hushåll.

Istrien kroatien - blandningen

I grottan kan man också hitta endemiska djur och en mänsklig fisk human fish som endast lever i grottmiljön. Stränderna är för det mesta klipp- och klappersten samt anlagda badterrasser. Se till att besöka Restaurang Nostromo i Rabac med dess utbud av fisk och fiskspecialitéer. Våra semesterresidens ligger i utkanten av staden, på halvön Punta Till och med kyrkogårdar skändades och namn på gravstenar byttes till italienska för att sopa bort spåren av slaviskspråkiga. Istria är en halvö som sträcker sig ut från nordvästra Balkan i Adriatiska havet. istrien kroatien

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *