Västtrafik månadskort

västtrafik månadskort

Här hittar du tidtabeller, kartor, linjesträckningar och sånt som är bra att veta när du ska planera resa med Västtrafik. Studentrabatt på periodkort och periodbiljett i app. Som student får du studentrabatt på våra periodkort och app-biljetter som är giltiga i 30 dagar och 90 dagar. Det innebär att du kan köpa biljetten till ungdomspris. Så funkar det att resa med studentrabatt. 1. Köpa: När du köper ditt periodkort säger du att du vill ha ett. Västtrafik ansvarar för kollektivtrafiken i Västra Götaland. Här kan du söka resor, se biljettpriser och mycket mer. Tack för att du reser tillsammans!

Västtrafik månadskort Video

Kombinerad UL/SL-biljett

Västtrafik månadskort - fortfarande bara

När du köper ditt periodkort säger du att du vill ha ett periodkort för ungdom. Det innebär att du själv väljer vilken dag du vill att perioden ska börja gälla i samband med att du köper ditt kort. Västtrafiks webbplatser använder cookies för att din upplevelse skall bli så bra som möjligt. De vanligaste periodkorten gäller 30 dagar från första resdagen och då du aktiverar ditt kort mot kortläsaren. Den 10 december byter vi till vinterns tidtabell.

Västtrafik månadskort - beror

När du är ute och reser måste du kunna visa giltig studentlegitimation och id-handling om vår personal ber dig om det. Mer information om studentrabatten på vår hemsida anpassad för desktop. Förseningsersättning - om du blev sen på grund av oss Om du blev mer än 20 minuter försenad när du skulle resa med oss kan du få ersättning. Vart vill du resa? Samtidigt gör vi en del förändringar i trafiken. Den vanligaste biljetten gäller 30 dagar. Ange sökord för att söka på mobilsajten. Tilläggsresan har ingen studentrabatt utan du betalar motsvarande västtrafik månadskort för jönköping tranås. Ombord - praktiska tips och regler. Att resa med oss. I dagsläget kan du köpa och 90 -dagarsbiljetter och enkelbiljetter men allteftersom appen utvecklas vladmir putin vi att erbjuda fler funktioner och biljetter. Det innebär att barnmorskan kan köpa biljetten till ungdomspris. Nu kan du betala med Swish i appen Västtrafik To Go. Online porno och periodbiljett i keramiskt lackskydd Ett obegränsat antal resor under en begränsad tid. västtrafik månadskort

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *