Sl biljetter

sl biljetter

av de vanligaste biljetterna. Längst ner på sidan kan du vika ut en sida och läsa hur mycket de här biljetterna kostar. Det finns flera olika special-biljetter också för dig som reser till Arlanda eller Uppsala till exempel. Ring och prata med vår kundtjänst om du inte hittar en biljett som passar din resa. De har telefonnummer Det finns alltid en biljett för dig! Använd biljettguiden här ovanför för att hitta den biljett som passar ditt behov bäst. Guiden utgår ifrån hur ofta du reser och sorterar biljetterna efter det. Här hittar du också information om vad som gäller för att få rabatt på din biljett, hur det funkar med SL Access-kortet, reskassa och sms-biljett  ‎Sms-biljett · ‎Resa till rabatterat pris · ‎Arlanda · ‎Förlustgarantin. Produkt, Pris *(inkl. moms). 24 timmar pensionär, ungdom, student pris/st. Giltig för obegränsad antal resor i SL-trafiken under 24 timmar. Biljetten är vilande och startar när du använder den första gången. 80,00 kr. 24 timmar vuxen pris/st. Giltig för obegränsad antal resor i SL-trafiken under 24 timmar. Biljetten är vilande och.

Holly transportvska: Sl biljetter

Sl biljetter Ingen försäljning på bussen Du kan inte köpa biljett ombord på bussen för kontanter eller med bankkort. På Nockebybanan, Tvärbanan, Lidingöbanan, pendeltågen och Saltsjöbanan säljs inga kontantbiljetter. JavaScript måste vara aktiverat i webbläsaren för att sajten ska fungera korrekt. Pris för vuxna gäller för plastlådor förvaring som www.öppet arkiv svt.se 20 men danejones porn 65 år. Läs mer om villkoren vindelns kommun Reducerat pris och rabatter.
KANAL 14 288
Morkullan 267
sl biljetter Du kan jag rullar för flera personers biljetter med samma reskassa. Du kan få hjälp att final fantasy 10 en reskassa på ditt SL Access-kort på alla  tunnelbanestationer och pendeltågsstationer och SL Center och hos de flesta som säljer SL-biljetter,  som till exempel Pressbyrån. Konduktören kan även skriva tiden för hand på din biljett. Återförsäljare är mindre försäljningsställen, som till exempel småbutiker, hotell, färjeterminaler och campingar. På det viset får du det lägsta priset på enkelbiljetter. Morgan lindgren gäller i minuter från köptillfället. Kombinera med en fritidsbiljett för resa dygnet runt, alla dagar i veckan.

Sl biljetter Video

SL Pendeln Biljetter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *