Monas universum

monas universum

följare, följer, inlägg - Se foton och videoklipp från Mona (@monasuniversum) på Instagram. Men eftersom jag är blockad från Monas instagram kan jag inte se det själv. Det kommer kanske som en överraskning för många att det är jag som hjälpt Mona med bloggen sedan årsskiftet , då hon lite paniskt ville bort från dåvarande fastighetsskötare på bloggen. Däremot var jag inte särskilt intresserad av att. Reklam för mina egna produkter. Det här är väl barndomsminnen om något! Ett klassisk änglaspel. Jag älskar plingljudet när änglarna snurrar! Vi har dom i både guld och i silver och nu till bra pris! Säljer även ljusen till. HÄR hittar du dom! Kategorier: Julkalender · 4 comments  ‎Monas · ‎Happy wife, happy life · ‎Livet med maken · ‎Bloggträffar. monas universum

Monas universum Video

IMG 9314 Är skidrow crack någon som fått svar på om hon ska betala fitterbittan nu? Inget direkt tidsödande och dessutom jävligt omysigt. Fast har hon hotat att polisanmäla läsare verkligen för att de ifrågasatt? Bloggen är nere för maintanance. Sellapink märks inte minst på det fallande antalet kommentarer på inläggen specialist bloggen.

Monas universum - blir frscha

Våldtäktsanklagad klubbprofils advokat går i försvar på Facebook Läs inlägget. Det var dessvärre inte särskilt många som kom under dagen men några trevliga bloggläsare dök upp och … och några kompisar, som Erika ovan. Det är lite skit samma hos den ack så seriösa återförsäljaren Mona? Jenny Nordlander Vi söker nya film- och musikskribenter När de var i Florida i somras köpte talibanen en sådan spray i present till mig och den skickade Mona med i paketet igår.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *