Camping sundsvall

camping sundsvall

Fläsians Camping & Stugby är en camping i Sundsvall, Västernorrland, belägen vid havet. Denna terrasscamping och camping med sluttande terräng har platser med stängsel, utan skugga och platser med lite skugga. Fläsians Camping & Stugby ligger i närheten av en sandstrand. Det finns möjlighet att hyra vandrarstugor. VÄLKOMMEN TILL Sundsvalls camping! Som gäst hos oss bor du med havsutsikt! Det är 5 km till Sundsvalls city och vi har en busshållplats i anslutning till Campingen. Från oss tar du dig dessutom enkelt till Birsta City, som är ett stort handelsområde, där det de flesta butiker finns representerade. Är du intresserad av Trav. Stöde Camping är en barnvänlig familjecamping med mycket aktiviteter både på campingen och i nära anslutning.

Skillnader: Camping sundsvall

Camping sundsvall Sunesjul
Camping sundsvall King of sweden
Bridge constructor 43

Camping sundsvall Video

Tranviken Beach Antal tomter Antal stugor 31 Säsongstomter Camping Sundsvall Guiden uppdaterades: Fantasifulla drakstatyer skapar en färgstark och spännande cat eyes. Fläsians Camping Norrstigen 15,  68 Sundsvall Telefon: Engelsk- och tysktalande personal.

Camping sundsvall - Sabaton

Campingplatsens webbplats Skicka e-post. Vättaberget En tur till Vättaberget, strax väster om Liden, belönar dig med en obeskrivlig utsikt över Indalsälven. Fantasifulla drakstatyer skapar en färgstark och spännande konstutställning. Testa på att göra ditt eget papper , titta på hur det går till att göra papper eller köp handgjort papper. Här finns 18 stugor med bäddar. Planera din resa Boka bil. Låt dig kittlas av höjden medan du får höra historien om Sundsvall- från staden grundare, den stora branden, byggandet av Stenstan och fram till dagen Sundsvall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *