Viktor ax

viktor ax

Viktor Ax - Bättre nu feat. Rawa, från Dom som aldrig hör, exigent.info https://open. Höjer basen Lyrics: Bror jag svär det en kamp / Men det är så här jag vill njam / Hekton väska shuno där bak i en Tesla / Allt här omkring det går fett snabbt / Benim é stressad många o' mätta / Fråga. Viktor AX berättar om det hårda arbetet bakom sitt debutalbum. Varje era har sin uppgång och sitt fall. Innan MySpace urvattnades, blev en hov för planetens samlade spam och totalt stannade i utvecklingskurvan – var plattformen en naturlig mötesplats för musikaliska utbyten. Det var också då som de.

Viktor ax - Eller

Det finns låtar om weed, om kokain — men inte om amfetamin. De man älskar börjar ta avstånd. Producenten i Uppsala och rapparen från Detroit fortsatte att hålla kontakten. Det finns beats som är grymma men som jag aldrig kommer att ge ut. Det var väldigt jobbigt att vara beroende.

Viktor ax Video

Ken Ring - Spegeln (feat. Viktor AX) viktor ax Shit vad den var tung, jag spelade den hela tiden i min cd-freestyle. Men när jag kom hem och lyssnade på det kände jag verkligen att jag lät som en riktig tjackis. Jula handtag hålla yogscast borta från skiten. Ett ruggigt starkt startfält med andra ord. Men så gick det någon dag, jag kände att: Då har jag fått göra om den från scratch. Det får sådana konsekvenser:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *