Rebecca martinsson

rebecca martinsson

"Rebecka Martinsson" en tv-serie med Ida Engvoll och baserad på Åsa Larssons böcker som sänds i TV4. Efter säsong 1 - här är TV4:s besked om säsong 2. Rebecka Martinsson är en fiktiv advokat som är huvudpersonen i Åsa Larssons kriminalromaner. Rebecka är advokat på advokatbyrån Meijer & Ditzinger i Stockholm. Rebecka medverkade första gången i boken Solstorm år Boken släpptes som film där hon spelades av Izabella Scorupco. gjordes en. När en vän från barndomen plötsligt går bort återvänder advokaten Rebecka Martinsson till sina hemtrakter utanför Kiruna. Det visar sig snart att allt inte är vad det ser att vara och tillsammans med polisinspektör Anna-Maria Mella dras Rebecka in i jakten på en mördare.

Rebecca martinsson - slppa dem

Det som jag saknat när det gäller tv-tyckande — passion, expertis och nörderi. Blir det fler avsnitt? Jag tänker inte se ett obegripligt avsnitt till. En ung dykare hittas död i en fjällsjö men det är något som inte stämmer kring dödsfallet. Av reaktionerna kring TV4: Klicka på den för att välja ett nytt lösenord. Snart övergår hennes engagemang i besatthet och hon går utanför lagens gränser i jakten på svar.

Rebecca martinsson - Tell little

Serien utspelar sig i karg norrbottnisk miljö och tar sin början när en kär vän från Rebeckas barndom plötsligt går bort. Lotta Bromé slutar efter anklagelserna om sexuella trakasserier. Fyra avsnitt vikta åt varje berättelse hade gjort förlagorna mer rättvisa, och hade dessutom medfört att en andra säsong även den kunnat baseras på Åsa Larssons befintliga romaner. Rebecka och Anna-Maria upptäcker att de är en mörk familjehemlighet på spåren. När en ung kvinna hittas mördad i Torneträsk dras polisen in i en härva av lokala gruvbolag med utländska finansiärer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *