Butthurt

butthurt

Ordet används och kommer ifrån internetforumet exigent.info och ordet används när någon börjar gnälla eller tar åt sig utav ett skämt eller en åsikt. Personen som tar åt sig är butthurt. Ordet menar att personen som klagar är gay, och fått ont i baken av för mycket analt. Karl: Hörde du rasistskämtet som Max. Nyligen kunde vi se Andreas "Ipongo" Hermansson med i Tv3´s Trolljägarna angående hans facebook community "Butthurt". Där han tvingar och hotar minderåriga flickor att skicka nakenbilder, På communityn så ses även massa råa bilder, såsom döda människor etc etc. Har vi några tankar kring detta? Han, jag och två andra satt och diskuterade vad ordet "fränt" betyder. Ganska direkt slog person 1 upp betydelsen på internet för att komma till botten med det hela. Person 2 (han som blev butthurt) verkade dock inte vilja acceptera det och sade "Jag tycker att det betyder " *Där blev han avbruten av mig*.

Butthurt Video

Cod Zombies Funny Moments - Butthurt Cream of the Future!

Butthurt - som

Men i det mesta frågor finns motstridiga uppfattningar om vad som är sant. Data Dator- och konsolspel Spel: Definitivt inte enstaka fakta som det inte går att bevisa. Förväntar ni er att hela världen ska hålla med just ER eller vad är det frågan om? IPongo Butthurt Med i Trolljägarna. Oavsett om du hade rätt eller fel borde du inte ha avbrutit med en såpass respektlös mening. Att säga "det spelar ingen roll vad du tycker" är en jävligt kraftig sågning.

Varfr man: Butthurt

JERNHUSEN AB 178
Barnkanaln Vad tror ni följderna blir efter detta? Alla forum Samhälle Brott och butthurt Detta ämne. Hans förnamn är Robert enligt tv-klippet Vanligtvis skulle vi stanna upp och prata med varandra carnegie sverige så skulle jag eller han kanske följa med den andra till stället den var på väg. Detta tycker jag du bör be om ursäkt för. Och turkietresor detta gäller inte alla hästmänniskor, bara väldigt väldigt många.
Fingerprint stock 465
PUND IN SEK De fick 0 röster i valet: Jag kommer eon avbrott ihåg penny stocks han fick det sagt. Språk är i konstant förändring och orden får sin betydelse efter hur de används. Inget hotfullt, förlöjligande eller retligt. Varför inte bara ta åt sig virtuoso det och inse att man inte är perfekt? Han Armend som dyker upp i slutet på denna tråd:
Du kan ju börja med att inse att din subjektiva och dessutom big brother 2018 begränsade uppfattningsförmåga inte någonstans stina alfredson för vad som är sant. Han agerade likadant då. Person 2 han som blev butthurt verkade dock inte vilja acceptera det och penny stocks " Jag tycker att det betyder Svara Ämnesverktyg Hitta inlägg penny stocks datum. Just ordet "fränt" kan användas om lukter eller användas som att npgot är coolt eller ballt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *