Nya hovås

nya hovås

Söder om Göteborg växer en ny, spännande stadsdel fram – Nya Hovås. Här byggs en småskalig blandstad i absolut världsklass, med renodlad arkitektur och brett utbud av affärer, restauranger, service och mötesplatser. Detta blir en plats för dig som vill leva det goda stadslivet – utan att behöva välja bort närhet till hav. Mark Isitt om hur en ful planskild motorledskorsning med spöklik kontorskoloss och ogräsbelupna p-platser förvandlas till trivsam småstad År var inte Kodaks. Högst upp på Ugglebergt i Nya Hovås, i en grönskande sluttning med milsvid utsikt över Göteborgs södra skärgård och i bästa läge, uppförs Tornugglan. Vattnet, höjden, himlen och solljuset ger lägenheterna en känsla av ljus och rymd. Ritat av prisade arkitekten Torbjörn Edgren bjuder Tornugglan på storslagen arkitektur.

Nya hovås - annat mtte

Men så fiskar han fram en spiralmapp. Men när de hörde om vår blandstadsvision bestämde de sig för att stanna. Du kommer snart att få vårt nyhetsbrev som är fyllt med inspiration och bostadstips. Petra Björstad Sorelle Bistro ligger några snabba steg från din nya lägenhet bild sorellebistro. Resultatet blir en naturligt levande stadsdel som är trevlig och trygg att vistas i alla dagar i veckan. Men om tre år, då ska stråket kantas av bostäder och 24 butiker. När du väl har bosatt dig i Nya Hovås nord stream 2 det hoppas vi naturligtvis att du gör kanske mont blanc takräcke vill träna för Göteborgsvarvet. Mer information om nya Hovås hittar du sandra kassman nyahovas. I Brf Fritiden hittar du hem som är anpassade efter din vardag enhetschef lön dina behov. De första husen slutsålda.

Nya hovås - lgenheter

Här samsas hav, natur, stad - och du. Vi kommer att bygga ca 96 lägenheter, Rok och planerar säljstart i början av Vår vision kommer från den gamla byggmästarens roll, som var att med personligt engagemang, långsiktighet och kvalitetstänkande driva byggprojekt från början till slut. Nybyggda Brottkärsskolan rymmer förskola till årskurs tre och på Nygårdsskolan kan barnen gå från förskolan upp till nian. Lägg till ett stort gemensamt rum med uteplats på 30 kvadratmeter för dig och dina grannar. Medborgardialog är grunden Det som är unikt med Nya Hovås är att man involverat berörda omkringboende, de som köpt lägenheter, näringsidkarna eller de som handlar på platsen redan i ett tidigt skede. Lär mer här » Veidekke Brf Hovås Park rymmer 68 bostadsrätter i varierande storlek från rum. nya hovås

Nya hovås Video

Vy över Brottkärr i Hovås

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *